In China!

Hej dar i kalla Svergie!
Hoppas ni har det bra hemma i kylan. Sjalv har jag det bra har i varma Kina. Just nu sitter jag pa ett underbart lyxhotell :D
Men snart ar min datortid slut. Forsoker komma in pa facebook, men det funkar inte...
Ha det bra! Nu ar det inte langt kvar tills jag dra hem.. :(
Kramkram //Sofia

27/12-09

Hejsanhoppsan!
Idag fyller jag 15 år, äntligen!! :D och vet ni vad jag fick i present! En systemkamera!! :D
Jätte fin en canon :D
Orkar inte riktigt skriva så mycket men jag tänkte visa lite bilder som jag tagit :)


Från granen :D

 Hela granen stor va :P

 
Såhär ser kameran ut :D
Hihi bara en bild till :D, tänkte visa lite vad jag fick i julklapp! bara några saker :)


Hihi, nu ska jag nog sova! Är så trött efter den långa dagen! :P

Puss o Kram! Siri <3


Hehe..

Haha hej! :P
Siri här hehe vet att det var ett tag sen jag skrev men jag är såå lat så jag orkar aldrig skriva :P
Haha men nu skriver jag! :D Sofia är ju i Kina nu så då måste jag skriva lite fler inlägg ;)
Idag är det dagen innan julafton!! Vi köpte gran igår och pyntade den då också :), det blev en JÄTTE fin och JÄTTESTOR!! gran :D Haha kungsgran tror jag det var, den finaste sorten ;)
Idag har jag inte gjort så mycket utan jag hjälpte mina små vänner som bor granne med mig att klä deras gran :), sen har jag köpt de sista julklapparna också *pust* det var lite stressigt faktiskt :P, men jag tror att jag ska börja köpas julklappar redan i början av det nya året, typ så jag köper en varje månad, hehe det känns som det kommer gå bättre då :D..
Juste jag har städat lite också, för imorgon kommer lite släktingar och äter frukost :) det ska bli kul för min kusin som jag inte träffat på typ 3,5 år! kommer också :D Det blir nog mysigt :), sen ska jag till min mormor och morfar där alla 12 kusinerna kommer vara, plus lite andra personer ;), sen ska jag hem igen öppna julklappar och sen åka til dem som ska äta frukost hos oss och äta middag hos dem :D Krångligt va? :P

Men det blir nog en mysig julafton :), hoppas ni också (om det är nån som läser ;P) ockå får en riktigt God Jul!!!!<33

 


Kram Siri <33

Nu bär det av till Kina



Om några timmar bär det av till Kina och sol-semester för min del. Hoppas ni får ett bra jullov, vad ni nu ska hitta på.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi hörs igen år 2010. Nyår firas btw i HongKong grymt coolt!! :D
Kram på er //Sofia

Kort dag :P

Hejsan!!
Idag var en riktigt bra dag, fast lite jobbigt var det.. :D Jag ska berätta varför! :D Idag gick jag upp 7.30 vi hade sovmorgon, fast jag sov inte på hela kvällen :( men ändå! Sen kommer jag till skolan, och då har jag nästan ramlat på baken 10 gånger, så jäkla halt! :P Aja nu ska jag komma till saken :P Haha, då säger alla i min klass att vi inte har nån lektion efter den första lektionen (musik) så jag hade alltså bara en lektion på hela dagen :P Det var skönt men ändå så jag slutade runt 10 :P lite onödigt skändes det :P.. Sen åkte jag och Fredde hem till Cissi :D och åt lunch, våfflor!! Vi hade jätte mysigt, vi gjorde en vlogg :D ..tror jag det heter :P.
Juste glömde nästan! Jag fick MVG i musik!!! Jippie, det var riktigt härligt faktiskt, äntligen :D!!
Nu ska jag ladda upp en bild efter typ 20 inlägg! Min dator var lite konstig, hehe :P..

 
Hittade en snyyygg bild på mig och Fredde ;)

Ha det bäst, häst!!

Kram
Siiirii!! <33

Spontan resa till..

Go'kväll! :p
Orkar inte skriva så mkt. Men idag så tog jag mig en spontan resa till Örebro med Nicita. Vi skulle egentligen till kungsan, med det slutade med lager 157 i Örebro. Lite kul sådär. Grymt rolig dag. God natt på er!
/Sofia

Shake it to wake it

Hejsan!
Kom precis hem med familjen från mormor. Varit hos henne över dagen. Jag och brorsan låg mest i soffan och degade. Så grymt trötta för vi fick gå upp vid åtta. Köpte chips och orangina på vägen hem också. Så snart ska jag och mamma ta oss en ansiksmask och chilla vid TVn. Alltid bra för resan till Kina. Det är ju bara en vecka kvar idag!! :)
/Sofia

Lill-lucia


Snyggingar på skol-toan!!

Lugnt i skolan idag. Började med att 4orna eller 5orna, vet inte vad. Hade luciatåg. Sen fikade vi. Sen har jag sytt hela dagen. Vi syr våra egna scenkläder så det är det jag har gjort. Iväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Kanske ta mig en ansiksmask som jag köpte för några dagar sen. Och jag ska inte kolla på idol! Kind of hate it.. :P
Ha en bra kväll! Nu ska jag äta kladdkaka som jag bakat :)
/Sofia

5:30..

.. ska jag upp imorgon :P, jobbigt va?!
Vi ska ha Lucia, det är ju kul men så tidigt! Är lite nervös vi har ju ljus och sånt skit :P, lite rädd att jag ska svimma :S, men det kommer nog gå bra :). Den här veckan har annars varit ganska lugn det är skönt :), snart är det jullov också! :D
Idag börjad jag jätte sent, det var skönt vi började inte försen 11.15 :D, sen hoppade jag spanskan för jag mådde inte toppen :P, sen stannade jag i stan med pappa och letade lucialinne och krans + band, det var lite jobbigt först hittade vi ingenting men sen hittade vi allt förutom linne men det ordnade sig :)
Ja nu orkar jag inte skriva mer sååå..

Hejdå!!
Puss o kram siri <3

Inställt

Godmorgon! Har fixat mig till skolan o skulle typ precis gå.. Sen skickade skolan sms om att vi inte hade idrott. Så då börjar man 10.45 i stället för 9.15. Sköönt!
/Sofia

McD

Hejsan, Sofia här!
Åt på McD med Mirre idag. Skattade mycket om jag säger så.. Sen skulle vi till cst och kolla en sak. Men den var borta så vi drog hem efter ett tag.

Idag är det bara 8 dagar kvar till julshowen och jullov!! Like it ;)
/Sofia

Haha, ser ut som att jag sitter i Mirres knä.. :P

Haha kolla in mitt hår just nu ?!

Orkar inte skriva nåt. Har iallafall varit i stan lite med mamma. Sen åt jag ute med mamma och brorsan. God natt på er! /Sofia

Pyjamas, perfekt att ha när man ska sova ?

Lucia..

Hejsan Siri här! Efter typ tusen år, haha  :P.
Men nu är jag tillbaka :D, förra veckan hade jag två prov i Engelska och Matte :P, det gick nog sådär har inte fått resultatet.. pluggade inte så mycket till något av dem, men men det kommer flera gånger :D
Den här veckan är det Lucia! Och vi ska ha lucia morgon på fredag morgon klockan 6.30 typ :( jobbigt va.
Såå vi har övat den här veckan till Globen och kyrkan :), för i år som jag nämnt tidigare ska vi ha lucia i globen igen :D, yeey! Vi hade inte förra året så detr är kul när man får göra det sista året och så :).
Min farmor har också kommit från alingsås :P det är väl mysigt, hon ska vara här enda till jul :P, sen fyller jag år snart!!! (27 december)
Vet lite julklappar/födelsedagspresenter som jag ska få :D.
Jaja ha en bra fortsatt kväll!

Puss o kram!
Siri <3

Peka


Man fattar vad som menas med reklamen. Men den kan ju alltid misstolkas med peka..
Haha fail
/Sofia

Helgen

Hallå!
Dåligt med uppd. i helgen, jag vet. Men har haft fullt upp.
Sov hos Nicita i fredags. Vi träffade några på kvällen, helt galet var det iallafall. Sen i lördags var jag och Siri på bio. Vi såg 2012 grymtbra. Bara det att jag höll på att somna i mitten av filmen för att jag var för trött.. Menmen. Sen sov jag hos Siri och idag har jag chillat hemma och sen träffade jag Emililia vid fem. Sen hade jag dans och för ett tag sen köpte jag och brorsan godis, mumma. Och nu ska jag snart sova.. Bye
/Sofia
(bilder kommer nog imorgon!!)

2a

Kommer skriva senare ikväll när jag har kommit hem. Berättar om helgen och så då. Ha en bra 2a advent :)
/Sofia

Francé

Sitter här och pluggar och äter mellis. Kom hem från skolan för ett tag sen. Har franska läxa till imorgon och har inte pluggat något..

I alla fall så fick jag reda på att ja fick ett poäng fån mvg på matte-provet. Jippie! Tycker faktist matte är roligt och om jag får säga det själv så är jag ganska bra på det :)

Hehe ja...

/Sofia

Hungrig


Kom precis hem och är galet hungrig! Har bara ätit lunch och druckit typ två glas vatten. Det är allt. Så nu är det dags för mat sen plugg såklart!
/Sofia

Sofia


God Natt på er!

+++

Har pluggat hela eftermiddagen, ja nästan hela i alla fall. Plus att jag somnade och sov i en hel timme. Så det visar nog hur kul det var..!
/Sofia