Jag hittade min tröja!!


Ja här är en ee väldigt trevlig bild på mig :P

Hej, jag har inte skrivit på ett tag, har liksom inte riktigt varit inne på datorn så mycket :D. Men nu skriver jag ;)
Jag har inte gjort så jätte mycket varken i veckan eller i helgen, hade lite prov tror det gick bra :D. Och igår var jag ute lite på stan med mamma, jag köpte en balklänning! Haha lite tidigt jag vet :P men jag måste ju ändå göra det nån gång och den är speciell så det finns bara en :D
Den är jätte fin! Jag köpte present till Sofia också, hehe inte det som jag tänkte från början men men, hoppas hon blir glad.. Det är tanken som räknas!
Idag har jag inte gjort någonting, bara slöat ganska skönt men ändå inte, det känns som man kastat bort en dag :P Vet ni vad jag ska göra imorgon!? Jag ska ta en sånglektion, jag kommer alltså sjunga själv!! LÄSKIGT!
Fast jag känner hon som jag ska sjunga "till" ganska bra men ändå! Och Sofia tycker det är jätte kul att jag tycker det är läskigt, men det är ju det! :P Jag har hittat det gymnasium/inriktning jag vill gå på, men dock är det bara 12, 14 stycken som kommer in av typ 180! Och det är sång på södra :(, jag vill gå där..
Jaja jag får väl se vad som händer, man har ju en liiten chans :).

Men nu ska jag kolla på TV! :D
Puss o Kram, Siri <3

WakieWakie


Jag och Nicita i skolan för ett tag sen. Hade en dålig dag..?

Godmorgon! Vaknade vid 10 idag, sen somnade jag om vid 12 och nu är jag vaken. Idag ska jag träffa Nicita, hon ska sova hos mig. Kul! Ska duscha nu! Hörs
/Sofia

@mammas födelsedag


Dålig uppd. pga av rubriken. Nu ska jag sova. Sjukt trött. Men vi hörs väl säkert imorgon förmiddag eller så. Nicita ska sova över så det blir inget 'skriveri' till eftermiddagen! Sleep tight!
/Sofia

Halleluja mountain


Visste ni att bergen som finns i den 'nya' filmen
avatar har fått sin inspiration från halleluja mountains som finns i en nationalpark som ligger i Hunan, Kina.

Jag tror att dom kommer tjäna mycket pengar på att folk åker för att se dom legendariska "avatar-bergen". Själv tycker jag att det skulle sitta bra att åka dit. Synd att jag missade det när jag var i Kina för en månad sen!!
/Sofia

Öppethus på södra!


HAHAHAHAHA

Så har det snöat igen. (jag och mitt eviga tjat om det asså..) Igår skrev jag ett kvällsinlägg som aldrig publicerades. Inte okej. Haha.
Hade matteprov idag. Känns som om det gick bra, men man vet ju aldrig? Och vi fick reda på att temat på nationellaprovet är i gränslandet. Scary.. I alla fall så ska jag snart baka till familjen och ta det lite lugnt från allt plugg! Bye
/Sofia

Digestive!



Hej människor, idag har varit en ganska normal dag, varken dålig eller bra mellan :D
Jag hade So prov idag det gick okej, tror det gick bra iaf eller jag hoppas det!
Efter skolan följde Cissi med mig på min baslektion det var lite pinsamt men det funkade bra sen. Hon skulle till cheeren och hade inget att göra det var därför hon följde med mig :D
Sen nu är jag hemma, ska plugga snart för jag har prov på fredag igen, fast i fysik, usch jag hatar fysik, blää fast det här är atomfysik så det är inte lika svårt eftersom det typ är som kemi, som är mkt lättare :D.
Efter det ska jag spela piano! Eller kanske innan snarare :P, jag har lärt mig den där fina låten, River flows in you, ni vet den från twilight :D, fast jag kan inte hela med båda händerna bara i början eller asså ja :D
Juste igår skrev jag inte för för mitt internet funkade inte!! Jag fick seriöst damp :P Haha men nu funkar det igen, nästan lite läskigt att man är så beroende av en dator och internet :P.

Om SOFIA läser detta inlägg ska du veta att jag kommit på en julklapp, hehe lite sen men ändå :P,men saken du ska veta är att den inte kommer komma försen om typ 20 dagar.. om jag nu köper den, men du får stå ut i sådana fall! ;D

Puss o Kram
Siri <33

Varför blir det kallare när det ska bli varmare..?

Godmorgon!

-5 och snö hela dagen idag är vad vi ska se fram emot enligt TVn. Love it!!!
Det var ett tag sen. Har haft fullt upp. I söndags fyllde pappa, måndag var det dans, tisdag plugg och nu är det onsdag! Köpte btw nya skor igår! Så ännu en sko plus mina 40 andra, alltid bra med skor.
Dans efter skolan idag och sen plugg? Har matteprov imorgon.
/Sofia

Min nya sko. Orkade inte ta bild på den! Men den är från Rizzo (Don Donna)

Vattenmelon...



Hejsan!
Haha har äntligen orkat hitta min webcam! Haha fick min dator för ganska länge sen men har liksom inte orkat utforska den så mycket, men kanske borde göra det ;D. Hade lite tråkigt därför har jag redigerat den så mycket :P, har inget bra program såå det är lite dåligt, men, men :D. Haha så nu kommer det komma egobilder hela tiden!! Haha nä jag skoja ;D 
Idag var det första dagen på veckan, måndag. Min måndag var helt OK, hela dagen började med spanska vilket inte kändes så där jätte kul i början men det var faktiskt helt okej, sen var det bara engelskan att överleva. Haha det gick bra min lärare var på bra humör så :D Asså vi hade fler lektioner men dom två lektionerna är de jobbiga! :P Sen efter skolan gick jag, Fredrika, Cissi och träffade Alexander :D, vi gjorde inte direkt så mycket men det var mysigt!
Efter det åkte jag hem åt middag, pluggade och nu sitter jag här!! :D
Men nu ska jag gåå, hejdå!

Puss o Kram
Siri <33

Äpple!



Hejsan!
Idag har jag pluggat hela dagen :P, skit jobbigt men ändå skönt nu när man är färdig :).
Igår var jag, Elise och Sofia på bio! Vi såg Avatar, sjukt bra film coolt att se i 3D också ;D, första gången jag gjorde det, man såg så snygg ut i galsögonen :P Haha.
Innan vi var på bio gick jag och Sofia och åt, då fick jag födelsedags present av henne, jätte fin! :D En tröja, en parfym och små godis och tugg grejor :D Glömde dock sakerna i hennes väska :P men när jag har dom ska jag lägga upp bilder :).
Hehe så nästan hela min helg har jag pluggat, vad tragiskt :P förutom när jag var på bio då! :D
Nu ska jag ta det lugnt! ÄNTLIGEN! :D


Kram, siri <33


Så var man hemma igen då


Sitter i sängen och äter efterrätt som päronen sparat till mig. Vi har fortfarande gäster..
Avatar var grym! och ett stort + på kanten var alla som ser så roliga ut när dom kollar. Jag och Elise trodde vi skulle dö av skratt!! Innan bion var ju jag och Siri tillsammans innan vi mötte Elise. Vi ät middag och hon fick sin försenade födelsedagspresent. Sen när det var 25 min kvar tills vi skulle träffa Elise tog vi en snabb fika på 10 min, varm choklad med grädde. Båda blev sjukt mätta.. That's it! Nu blir det film för min del!
/Sofia

Snyggingar med 3D brillorna på!

Snabbfika. Jag och Siri

På biografen. Jag och Elise!

On the beach


Ge mig sommar och värme!!

Kläderna har precis åkt på och snart ska jag ut och träffa Siri. Vi ska fixa en sak och äta ute. Senare ska vi träffa upp Elise och gå på avatar! Vi kanske hörs ikväll när jag är hemma igen!
/Sofia

Blackout

Shoo hej! Vad tycks om den nya headern som jag gjort ? Snygg jag vet! SKÄMTA.
Lyssnar på musik just nu, och skypar med Siri. Längtar till imorgon! Mys. Haha. Håller på att städa lite i mitt rum, päronen ska ha gäster imorgon. Så det passar bra att jag ska bort då ju! Äter godis också, var tvyngen att säga det. Och för dom som inte vet om det så är jag godismonster. Fråga Siri tex! Varje gång vi träffas så säger jag *jag är sugen på godis/glass/lakrids/något gott* minst en gång. Crazy! But that's me, smal och kakmonster. Brabra!

England sommar -09.
Måste erkänna att jag skrek och sprang när jag såg denhär stora varelsen. Har stor spindelskräck. Jag bokstavligt döör bara jag ser en litenlitenliten bild på en spindel..
/Sofia

Helg!!


Hej människor!
Idag spelade vi in igen, det lät, ja, inte så bra IGEN!!
Haha jag vill bara glömma bort att vi spelade in en skiva med skolan :P, hoppas de mixar den mycket... ;D
Jaja efter inspelningen så gick jag, Fredrika och Cissi lite på stan och jag köpte lite smink eller bara en ögon grej :P Jag funderade på om jag skulle gå på öppethus men jag var så trött så jag åkte hem :).
Och nu sitter jag och myser medans jag tittar på Den där mary.

Ha en mysig kväll, puss..
Siri <33

Franskaa


Historia jag och Nicita gjorde i 8an (?).

(Jag och Elise har haft kul med kopieringsmaskinen och våra ansikten!!! KOPIII)
Sitter i biblan och har franska just nu. Vi ska skriva en uppsatts, ett researbete, på franska! Har inte ätit någon lunch idag, vi slutade 12 på hemkunskapen eller typ 12.10 och vi började engelskan 12.20. Så det blev ingen lunch för mig och Nicita. Men är faktisk inte hungrig. Slutar om typ 20 min och då ska jag hem och fixa lite och bara ta det lugnt. Äta godis, ska tvinga pappa handla! Ha en bra fredag!
/Sofia


GodNatt

Hej! nu ligger jag i sängen och ska sova. första gången jag mobil-bloggar, har btw fått ny mobil. glömde skriva det förut... sovgott! /Sofia

Förlåt Siri..

..men var tvungen att täcka över mig på bilden! Såg du inte hur jag ser ut på den bilden?!?!?!!!!
/Sofia

Glee! :(


Hej!!
Jag missade GLEE!!!! FAN! Jag ville verkligen se det! Jaja :( buu kanske kan hitta det på youtube :D
Idag så hade jag inspelning med alla 7-9 ef :P Det gick väl sådäär, det var ganska falskt och vi sjönk hela tiden, men asså jaa :P Haha :D Mend et var skönt fför vi slutade 13.45!! YAAY! Först skulle vi åka tillbaka till skolan och ha EN lektion och sen sluta :P och då skulle vi sluta 15.40, men vi lyckades "övertala" vår spanska lärare :).
Så jag åkte hem pluggade lite och sen så åkte jag in till stan igen och träffade Sofia vi tog ut biljetterna till Avatar som vi ska se på lördag med Elise också! :D Det kommer bli jätte kul :).
Men nu ska jag gå ni får ha det så mysigt :D

Puss o Kram!
Siri <3

rubrik

Hej hallå!
Skön dag i skolan idag. Har håltimme varje torsdag så jag och Elise drog och shoppade. Köpte en klänning, 350kr billigare, kaaap! Efter skolan träffade jag Siri och vi hämtade våra biobiljetter. Jag, Elise och Siri ska på Avatar på lördag. Vi skulle gått för flera veckor sen, men det har inte blivit av helt enkelt.. Men nu så. Men nu ska jag kolla på Glee!

/Sofia

Vintern tar aldrig slut..

Hej o hå! Har varit dålig med uppd. på senaste tiden. Men har väl inte hänt nåt spec. SkolaSkola&Skola dådå..
Var i stan med mamma efter skolan idag. Köpte present till pappa och kollade på vinter -jacka och -skor. Men hittade inget. Sen innan vi skulle äta fick jag 500kr av mamma..? Bara sådär. Men det är ju alltid gött med lite extra money, right ;) Nej nu ska jag kolla på någon dålig film på voddler. Btw så ska jag och Nicita till Göteborg i sommar, några dagar! Sjukt kul!

/Sofia

PANIK!


(Gammal bild!!)
Hej alla glada, sura och ledsna människor!
Idag har vartit en väldigt konstig dag, den bestod av typ två eller tre lektioner ett rep och håltimmar :P.
Men det var trevligt :), sen efter skolan åkte jag, Cissi och Fredrika till stan och shoppade lite, eller det var bara jag som köpte grejor men ändå :P hehe fast bara från en affär twilfit :).
Jag har börjat få lite halvt panik för jag ska snart sluta grundskolan och börja i ett gymnasium!! Och jag är lite rädd att jag inte ska komma in på något gymnasium alls!! Så jag ska plugga som en maskin nu :D så jag kan komma in där jag vill, vilket är på Södra Latin på språk sam :), min kusin går på den linjen och verkar tycka den är bra :D.
Så nu ska jag plugga till SO provet nästa vecka! :D <33

Puss o Kram..
Siri <3

--

Sitter i biblan och har SO. Roligt värre.. Snart är det lunch och det är bra, både jag och Elise är hungriga, och trötta för den delen. Idag ska jag gå en timme tidigare till skolan, ska åka till min moster och träffa morfar! Så en timme med tåg väntar mig! Ha det bra, ciao!

Bild på Elise och mig, mars 2009!!
/Sofia

Yaay ^^

 
Haha pandan lekte typ fotomodell :P

Muren! :D

Hejsan, hittade lite bilder från förr!! :D Jätte roligt att se :)
Det var tex lite bilder från när jag var i Kina! Ja jag har nämligen också varit där :P, men då gick jag i 6an så jag var typ 12 eller nåt :). Hittade lite gamla bilder på mig och Fredrika och bilder på mig och Cissi också :D. Så jag tänkte plåga dem genom att lägga ut dom på face :), fast bara fina bilder såå inte plåga :P :D.
Imorgon är det skola blää! och vi har teknik!!! PANIK!! Jag vill INTE ha teknik :(, jaja det går nog bra :).
Men nu tror jag faktiskt att jag snart ska sova..

Godnatt, Puss o Kram,
Siri :) <33

Brasan tänd


Sitter och värmer mig vid brasan. Ska snart äta middag med familjen.
Träffade Siri idag. Var hemma hos henne ett tag, sen åkte vi till estetiska som hade öppet hus. Inte så snygga lokaler.. Sandys på östermalm och nu är jag hemma vid den varma brasan samtidigt som jag lyssnar på Yiruma, lovely!
/Sofia

GodNatt


Sov gott! Hörs förmodligen imorgon!
/Sofia

I miss you..


Hejsan hoppsan! :)
Idag var det Fredag sista dagen i veckan!!! JAA!!!
I helgen ska jag träffa Fredrika och Cissi vet inte om kanske vi ska vara med Philip också, antagligen :)
Sen ska jag kanske träffa Sofia också om vi hinner, tror jag :P
Jag tänkte försöka hinna klart med mitt rum imorgon :), om nu Tove orkar hjälpa till :P hon ska ju skriva allt på väggen :D, hehe :)
Kommer kanske inte skriva något inlägg imorgon, det beror på vet inte om jag kommer sova över hos någon.. :)
Såå ha en bra helg!! :D <333

Puss och Kram, Siri <33

Äntligen..

..fredag! Så skönt! Skulle kanske ha varit med Elise idag, men så blev det dock inte. Så det blir bara att ta det lugnt idag då.
Var ändå så sjukt trött när jag vaknade imorse, visste knappt vad jag höll på med. Som när jag gick i pyjamas till skolan i 4an tror jag det var.. Pucko! I alla fall så var det sköönt i skolan idag, hemkunskap, bild, eng, NO, franska. Alla blev ganska flamsiga pga. fredag och trötthet. Så lagade jag pannkakor med pappa idag. Eller "lagade" om vispa och smaka på smeten räknas så.. Haha.
Måste bara säga att jag är väldigt korkad, som Elise och Siri.. ;)
/Sofia

21:48


Hej människor, idag har varit en ganska lång dag men ändå helt ok.
Jag började kl 8.15 och slutade 15.40 det var lite segt sista lektionen, spanska :P.
Sen gick jag och Fredrika till Friskis och gymmade lite, vi måste bygga upp lite muskler till sommaren ;).
Sen har jag inte gjort så mycket :), det har varit en ganska neutral vecka eller vad man ska säga :P, det har inte hänt så mycket men det har inte varit en tråkig vecka :).
Jag funderar på att lägga mig tidigt i dag typ runt halv elva :P men jag får se om jag klarar det :D. Har en jobbig bok i svenska som jag måste läsa i till imorgon :( 40 sidor måste jag läsa typ kommer INTE hinna...
Jaja sov gott!!!

Godnatt, puss o kram, Siri <3

Ääääh

Har inte "hunnit" pluggat än. Men snart så.. Försöker ladda upp bilder från min Kina resa på fb. Går det bra? Nej! *Upload fail. Please try again.* Ääääääääh orkar inte med det här.... + att jag tråkar ut er också? Haha ajaj.

/Sofia

Blev ingen bio idag

Jag och Elise ;) Är elise lik ..?


Vi tog en fika på håltimmen. Något Elise tyckte var vääldigt 'njutsamt' medans jag var mer skeptisk..

Ja, rubriken. Ska passa på att plugga lite. Alltid tråkigt men bra. Bion kanske blir av imorgon istället. Och så kanske jag ska på bio på lördag. Mycket bio på en och samma gång. Imorgon är det fredag. Veckan har gått så sjukt snabbt! Skönt det i alla fall!
/Sofia

Hej igen!


Från Kina i regnskogen (jag alltså)

Det var ett tag sen.. Nu ska jag snart iväg till skolan, efter det ska jag på bio med Nicita. Haha på alvin och gänget 2. Kalla mig tönt. Men det är våran film ;) Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
/Sofia

Maskros..



Hej kära folk!
Idag har det varit skola, det var en ganska kort dag, vi slutade 14.20 :D.
Det var skönt :), sen gick jag och Fredrika och tränade på friskis :D, först tränade vi på självaste gymmet i en timme, sen gjorde vi styrka och strechade i en timme! Det var roligt :). 

Hmm vet inte vad jag ska skriva mer men jag kan ge er ett tips på en kille som är jätte rolig! :D
Han heter Charlie McDonnell sök på charlieissocoollike på youtube :) han är jätte rolig :D.

Puss o kram! Siri <3

3OH!3


Nu har jag precis ätit middag och kom hem för ett litet tag sen. Drog till stan med Elise efter skolan. Är i stort behov av en vinterjacka! Håller på att frysa ihjäl! Kallt som bara den. Nu ska jag lyssna på 3OH!3 som jag har blivit beroende av på spotify och så ska jag äta semla.

Träning!


Hej människor! :D
Nu ska jag snart sova efter som det är skola imorgon blää! :P Men jag ska till läkaren och kolla mitt öra (HJÄLP), så jag behöver inte gå hela dagen :), alltså ända till 15.40 det är skönt :)
Idag var en riktig chill dag jag gjorde typ inget, eller jo jag målade lite i mitt rum skulle först träffa Sofia men det blev inte av vi ville se Avatar, men biljetterna var slut, har inte sett den än :'(. Mitt rum är snart färdig målat! Eller iaf med det vita sen ska jag göra alla små texter och mojs :) hihi tänker tvinga Tove att skriva på mina väggar :D hon skriver ju så fint :), juste jag ska ladda upp en bild hon målat! Ni får påminna mig ;).

Men nu ska jag gå, puss o hej leverpastej!! <33
Siri

Sista dagen då..

Hejsan!
Märkte att jag typ inte har skrivit något idag. Fast det har inte hänt något spec. Bara tagit det lugnt hemma inför första skoldagen imorgon. Usch och blää! Inte kul. Jaja, som ni märker ser bloggen helt sjuk ut, vi ändrar design, därför. Ha en bra kväll/sov gott!
/Sofia

¨


..S&S har varit kompisar sen dom var 1 år ?
..båda går i grundskola med estet ? (Siri med sång, Sofia med sång, dans och teater)

Uppbyggnad


Bloggen ändrar design och ser därför konstig ut för tillfället! Men ni får stå ut!
/Siri och Sofia

All you need is love..

Jag ville bara visa den här texten, den är så fin :)

"The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.." 

Puss o kram, siri <3

Faith, hope and love..


Hej folk!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen :P, men det har inte hunnit hända så mycket kommer inte ihåg vilken dag det var sist jag skrev men men. Nu har skolan börjat och det är piss, fast på ett sätt är det skönt för det är ju sista terminen sen är det gymnasiet som gäller! Det kommer bli skönt attt slippa af, det är synd att man inte går i samma klass som sina kompisar men det är skönt att få börja om på nytt :).
Jag håller på att måla om mitt rum också! Det ska vara vita väggar med svarta små grejor lite här och där :D hehe men det ska vara små fina texter i svart, fina citat och sånt :)

Idag har jag inte gjort såå mycket först så har jag målat typ hela dagen eller till fyra kanske, sen gick jag över till wilma en sväng och nu snart ska jag äta middag :), jag skulle först kanske varit med Cissi och Fredde tror jag men det gick inte :(.

Men nu måste jag gå för nu kommer människorna som ska äta hos oss :D
(det är fetstil för mon dator blev konstig :P)

Puss o Kram! Siri <3 


Hemma!


Bild från 2009, på väg till party hos Nella :)


Det var väldigt mysigt att träffa alla vänner igen! Och brunchen var otroligt god, mätt blev man. Vi var hos Linnéa till 14, sen åkte jag hem till Linn. Vi hyrde Friday the 13th, den var som dom flesta andra skräckfilmer med tonåringar. Lite som House of wax och Mandy Lane, förutsägbar. Men den var väl bra! Så vi satt i Linns säng och drack té. Sen åkte jag hem och åt tacos med familjen. Tror jag ska kolla på en film eller något sånt på voddler om det vill samarbeta.. Ha en bra lördagskväll!!
/Sofia

Brunch

Morning! Klockan är lite över 8, vaknade för typ 3 timmar sen. Alltså vid 5..
Det var roligt att äntligen träffa Elise igår, på 3 veckor. Vi fikade lite o köpte present till Linnéa. När jag varit med Elise drog jag hem och lagade mat med brorsan, sen somnade vi i hans säng vid 20 och sen vaknade vi vid 5. Haha


-Off


Halloj!
Om någon timme ska jag träffa Elise. Ska shoppa eller nåt tror jag. Stan i alla fall. Vet inte om kameran följer med, har knappt några batterier. Kanske kan sno pappas.. Kram på er, Sofia

Makaroner och majs


God morgon! Dom flesta är väl på jobbet och i skolan nu. Men inte jaag. Jag börjar på måndag. Skönt som bara den!
I alla fall så sitter jag och äter frulle nu. Makaroner med majs. Vem äter det till frukost, seriöst. Fattar faktist inte vad jag tänkte på.. Gott är det ju i alla fall så det är väl kanske därför jag fixade det då.. Haha!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska försöka få med Siri på bio ikväll kanske. Instängd 2 har premiär idag!! JAG DÖR! Bästa skräckfilmen ju!!
Jaja. Ni får ha en bra fredag som jag tror att det är..
Kramar från Sofia

21.30


Klockan är ungefär halv tio och jag ligger helt död i sängen. Är så himla trött så nu går jag och lägger mig. God natt!
/Sofia

Hemma från Kina nu då

Heej! Nu var man hemma i kylan igen då. Usch vad kallt och "äckligt" det är här i Stockholm. Vill tillbaka till värmen i Kina! Fast skönt att vara hemma. Jag har haft det bra i Kina, varmt och skönt. Har tagit det lugt, shoppat i Hong Kong, solat och badat i havet i Sanya-Hainan (kinesernas hawaii!!).
Fast mitt dyng är före sverige, 7 timmar exakt. Så jag däckar vid 21 och vaknar vid 5-6, på morgonen. Som idag sov ju jag hos Siri, vaknade klockan 5 och fick vänta på att Siri skulle gå upp i 1,5 timme.. Haha. Men nu ska jag äta lunch. Sent! Ha det bra!
/Sofia


Flygplats@Beijing


favorit stället!!!!!!!!!! :p ser lite konstig ut..


Mycket kineser på gatan i Hong Kong


HONG KONG, love it

Mer bilder en annan gång


Skola imorgon...

Hej människor!
Idag var sista dagen innan skolan :P, det känns inte så kul direkt :(
Sofia sover över hos mig, hon börjar inte försen på måndag :P, hon är jätte söt, hon ligger och sover brevid mig :), hon är helt slut efter Kina :), hon kom hem igår btw ;)

Tycker den här bilden är så fin :), om jag kunde rita så skulle jag rita av den här, jag har faktiskt börjat rita lite halvt :D, har inget som jag kan visa men ja :).
Jag kan ladda upp en bild som min syster ritat hon är ju grymt bra, allvarligt! Jag ska ladda upp nån bild i smyg, hihi :D.

Jag ska nog lägga mig snart eftersom jag ska upp 6.30! :(, och mittt batteri tar slut snart på datorn :P, glömde sladden hos mamma, hehe :)

Puss o kram <33
Från Siri och Sofia (tror jag) <3 :)


Hide and seek..

Är en bra låt:)


Det här är min söta kusin Ellika :)
Hej människor! Idag har jag varit lite hos Cissi Fredrika var också där och Philip :)
Asså jag sov över hos henne från måndagen till tisdag så jag åkte hem ganska tidigt.. Vi har en gäst hos oss just nu, typ en gammal kompis till Micke, elller inte gammal kompis men asså ja :D hihi.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva såå jag tänkte tipsa om några låtar som jag gillar :).

Fireflies-owl city
Teardrops on my guitar-Taylor Swift
Love story-Taylor Swift
Escape me-tiesto
(eller nått) :)
Starstrukk :D

Här är några låtar som är bra :)

Puss o kram, Siri <33

I get tired of waiting..


Såhär ser min trädgård ut hos pappa :) Helt täckt av snö :D

Nu har jag varit hos mina kusiner, Lovisa och Elin :D Vi hade det jätte mysigt :)
Innan gjorde jag typ ingenting, jag tog det lugnt och övade lite bas :)
Nu tittar jag på Åter till cold mountain, som snart är slut :P
Aja imorgon ska jag till Cissi :D Fredrika ska också vara där :) det blir nog jätte mysigt :D <3

Men ni får ha det så bra! <3
Puss o kram, Siri <3 

Kusiner!

 Hittade lite gamla bilder på mig när jag har lockigt :)
Jag har inte gjort någonting idag nästan, men nu ska jag till mina kusiner hörs senare!
Kram


Ensamma snöflingor utanför mitt fönster...

Hej igen! Hehe lite kort och konstigt inlägg innan aja, nu ska nu få bilder från NYÅR! :D


(Den sista bilden är tagen av Cissi)

Hann inte skriva så mycket om vad jag hade gjort idag såå jag gör det nu istället :D.
Jag har sovit över hos Cissi sen nyår, det har varit jätte mysigt :), vi har varit väldigt mycket med killarna som jag nämnde innan, Alexander och Philip :), de bor granne med Cissi :D
Fredrika sov över första natten, asså vid nyår :), sen kom hon en liten stund idag :)
Efter att jag hade varit lite hos cissi åkte jag hem och sen kom min kusin Kajsa och åt middag med oss (familjen).
Det var jätte mysigt vi hade jätte kul och spelade BUZZ :D
Och nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig, skolan börjar ju snart :( så man måste komma in i det lite, asså vända tillbaka dygnet :) eller hur man säger ;D

Såå Puss o kram, sov så gott! <3
Siri <3

2010..



Hejsan, nu är det 2010!! Helt sjuukt! :P
Idag har jag varit hos Cissi med Alexander och Philip :D, det var jätte mysigt :)

Men Micke vill ha datorn så jag måste gå, men jag kanske skriver ett inlägg senare om jag hinner..
Puss o Kram! <3