Ingen lust att skriva..

Ska snart sova. Har sovit fyra timmar inatt. Så lyckat. Började 8, sen skola till 15 (plus musikprov), sen dans till halv åtta. Snacka om att vara trött..?

Får skriva imorgon om jag hinner.. Kommer inte uppd. så mycket i veckan pågrund av allt för mycket läxor!
/Sofia

Radien gånger radien gånger pi, vad blir det?

Hej!
Idag har varit en till ganska seg och trött dag, men det har iaf hänt lite mer saker idag :).
Först så lämnade jag mina saker hos pappa, sen så åkte jag Tove och mamma in till gamla stan och gick lite vid julmarknaden, det var mysigt, sen åkte jag och Tove hem till pappa :).
Sen pluggade jag från det att jag kom hem till middag som var runt 18 kanske :).
Jag har matte prov på tis :P, så det var det jag pluggade till, men det är bara A-delen, B-delen har jag på torsdag :P, så har jag engelska prov på fredag också :P, kul va?! Men nu ska jag inte tråka ut er med mina läxor :P, det jag tänkte säga var det att jag kanske inte kommer hinna skriva så många inlägg den här veckan :), men jag kommer tillbaka, ni har inte blivit av med mig än :P.

Jag orkar inte ladda upp nån bild i dag såå ni får klara er utan!
Kram siri

1 advent


*Glad första advent*

Den här helgen har jag faktist inte gjort någonting i princip. Har pluggat och tagit det lugnt. Väldigt skönt faktist. Just nu pluggar jag till ett teori-musik-prov som jag har imorgon. Ska jag vara ärlig så fattar jag 0. Kommer så inte gå bra. Så hoppas jag inte sänker mig med tankte på att jag har mvg. Haha lite får man väl skryta ? Nej skämta.
Nu ska jag ta en varm kopp med té och plugga samtidigt som jag kollar på mitt stora feta grekiska bröllop. Jag hur nu det går. Ha en bra kväll!

/Sofia


Dimma..


Såhär ser det ut utanför mitt fönster.. Dimma. Helt täckt av dimma överallt. Scary
/Sofia

What's up with min läppfärg ?!

Kollade mig i spegeln och kom på att jag har vääldigt ljusa läppar och sen när man kommer mot mitten blir dom röda. Ser ganska coolt ut faktist (tycker jag då).

(Inte redigerad eller någonting!)


/Sofia

Peas on earth.

Tjaba!

Idag har varit en riktigt seg dag. Jag sov til typ 11, sen var jag inne på datorn typ lite då och då :), håller på att hitta alla nya saker med datorn :D. Sen har jag pluggat lite matte, städat och handlat mat :P, skit tråkig dag men ganska skön och lugn. Jaa vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :P, såååå...
come to the dark side... WE HAVE COOKIES!
Hejdå!

Ha en bra lördag!


Kom precis hem från affären med brorsan. Köpte lite mat och godis. Så nu är det dags för att göra middag. Ha en superbra lördagskväll !! :)

/Sofia

Film

Kollar på film med mamma. Eller tar en paus nu för mamma pratar i tele..
Idag har jag bara varit hemma ock slappat, fixat lite till Kina också.
/Sofia

Bääää

Hejsan hoppsan!

Idag har vart (som jag trodde) en ganska tråkig dag i skolan. Det började med dockteater, det var inte kul, man blev bara stressad och deprimerad av den :P, den handlade om gymnasieval också skit tråkig var den. Sen fick vi typ en halvtimme på oss att äta lunch, skit konstigt vi skyndade oss jätte mycket så vi inte skulle komma försent. Då skulle halva klassen gå på museum (strindberg) medans andra halvan gick på promenad och sen bytte vi. Det var faktiskt konstigt nog intressant att gå på museum men promenaden var bara onödig.
Sen träffade jag Micke (mammas kille) vi gick och köåpte en dator till mig! Det är faktiskt den jag skriver på nu :). Den är väldigt liten men den är lätt att ta med sig och jätte fin :D.



Sen när vi kom hem så åt jag bara middag och sedan gick jag till mina kusiner och satt barnvakt :), det var lite jobbigt för den yngsta som är 6 år ville inte sova :P, men det gick bra efter ett tag :).
Det var min dag det hoppas ni har haft en bra dag!

ADIOS!

Knäppgök.. kan man säga så ?



Sitter och 'chillar' lite. Har så otroligt tråkigt. Att vara sjuk suger som fan!
Siri är barnvakt nu också, hon har i alla fall nåt att göra. Plus att hon va på dockteater idag. Haha, ja är sååå avis.... Haha, enligt henne igår i alla fall. Men nu ska jag sluta med att låta er höra på mitt skit.

/Sofia


blääh

Jaha.. Då var man sjuk då. Himla vaccin, hatar det för tillfället!! Kul att vara sjuk på en fredag också. Hoppas på att jag blir frisk snart. Hoppas ni är friska och har det bra!

/Sofia

God natt

Ska snart sova tror jag. Börjar bli lite sömnig. Men ni får ha det så bra! Sov gott
/Sofia


Tik tok..

Hoppla!

Den här veckan har gått så jäkla snabbt! Är det bara jag som tycker det? :P
Det kändes som det var helg för typ en dag sedan :P. Men det kan ju ha känts så bara för att vi typ inte hade några läxor den här veckan, förutom musik prov fast det var på måndagen, men det har man glömt :).

Hittade en bild från förra året på SM (tror jag :P) Saknar det lite :(...


Imorgon ska vi ha schema fri dag! Det ska bli ganska skönt faktiskt :D, fast vi ska göra tråkiga saker, typ gå på dock teater :P och gå på museum och gå en promenad :P, men vi slutar iaf tidigare än vad vi skulle ha gjort och så börjar vi 9.45! Skönt va :D! Juste sen när jag har slutat så ska jag köpa en egen dator! Det ska bli så skönt att inte behöva dela med Tove (min syster) hela tiden, hon ska alltid ha den så jobbig :P. Juste jag ska vara barnvakt till mina kusiner också :D, det ska bli kul och så tjänar man ju lite pengar också ;).
Oj vad mycket jag skulle göra imorgon känns det som :P, aja jag ska nog gå nu, vet bara inte riktigt vad jag ska göra är inte så trött :P. Men kanske ska försöka sova lite ändå :).

Godnatt och hejdå! 


Glee

Nu är det dags för Glee på tv4, såå bra! haha.
/Sofia

Skit vaccin!


Nu var middagen avklarad då. Mådde så himlans dåligt när jag vaknade imorse, nu är det iallafall lite bättre, två verktabletter senare vill säga.. J'vla skit vaccin. Skulle inte ha tagit det om jag inte skulle till Kina. (Längtar så dit!)

Iallafall så träffade jag Siri idag efter skolan, vi fixade våra biokort, köpte almanacka till Siri och sen tog vi kort till mitt visum. Ser helt störd ut på alla kort.. Men jaja.

/Sofia

Bäää..

Hej hopp!

Förlåt IGEN för att jag inte skrivit på typ en månad :P, jag har haft lite prov och sådant, men det är ingen ursäkt för att jag inte ska skriva i bloggen ;).
Men, men såg att Sofia hade skrivit ett ínlägg om sin ARM, vet faktiskt inte om jag ska ta sprutan :P, är lite osäker på om det är helt säkert att ta den, kan ändå inte ta den försen om tre veckor har tagit gardasil (eller hur det stavas).

Men halla nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi ses snart (ska försöka skriva SNART igen ;9)

POWERPUFF PINGLORNA!

HOPPLA!
KRAM SIRI <3

Baconvaccinet


Stackars Nasse!!

Sitter och pluggar, vilken nyhet! Brukar ju aldrig ha läxor..
Har tagit baconvaccinet idag. Kan inte röra min arm! Det minsta lilla gör asont. Orkar inte ha ont i hela armen.. Har gympa imorgon på morgonen, men med tanke på att jag inte kan röra min arm kanske jag ska skippa den. Sovmorgon!! :)

Matteprov imorgon så time to get back to work!
/Sofia

Nästa skolan

Snart ska jag till skolan. Lång lunch så det blir McDonken med några. Haha. Bye
/Sofia

24 dagar kvar tills jag åker till Kina !!!!!!


/Sofia

Twilight - New Moon Parody

Back från skolan nu. Hade ingen lärare på sista lektionen så slutade vid 1 istället för typ nu ? Skönt. Det blir till att plugga. Massa läxor och prov. Ska dricka glögg idag som pappa har köpt också. Det är gott :P

Ha en braa eftermiddag!
Klockren! ;)

/Sofia

Sofia här..


EnSofiaTypNu ? Bjuder på deen :)

Ska egentligen sitta och plugga just nu men jag har verkligen ingen lust. Och med det menar jag verkligen ingen lust! Sitter och lyssnar på min lärares band på spotify. Haha. Lite roligt sådär. Ska sova snart, ska upp tidigt imorgon.. Snark för det! Hejdå

VG/MVG

Kom typ precis hem. Varit trött hela dagen.. Ska plugga SO, VG/MVG-prov imorgon. Hörs
/Sofia

Plugg

Sitter och pluggar för fullt. Tråkigt.. Har varit på dans och pluggat idag, det är väl typ det jag har gjort. Känns också som att hela nästa vecka kommer gå åt till plugg. Men vi hörs! Kram
/Sofia

'Godkväll'

Hoppas att ni haft en bra lördag!
Sov hos Siri igår efter New Moon som btw var bättre än twiligt, tycker iallafall jag och Siri. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och fixat, ganska skönt faktist! Dans imorgon och pluggpluggplugg.. Men that's life right?
Ska sova snart också tror jag. Men ha en bra kväll/natt!
/Sofia

New Moon

Hejsan!
Kom hem från gymnasiemässan för ett tag sen. Var packat med folk och det stank svett lite då och då. Iallafall så ska jag och Siri på New Moon som har premiär idag. Och nej vi är inte twilight-nördar eller hur man ska kalla det.. Vi ska träffas sen dra till min skola och hämta lite böcker sen äta hos Siri sen bio och sen förmodligen sova hos någon. Ska bli kul att träffa Siri igen med tanke på att det var typ några veckor sen! Ska fixa mig klart nu. Bye

/Sofia

Orkar inte skriva just nu..


Jag och Elise igen :P
/Sofia

Natti Natti

Ska snart sova, sista dagen i skolan imorgon. Happyhappy! Ska på gymnasiemässan på fredag så no school. Love it.

Har varit en bra och lugn dag. Skönt. Jobbigt på dansen/sången/teatern, var så himla trött plus att man har fått träningsvärk efter typ två timmar dans och sen dans precis efter skolan. Roligt.. Sov gott!!


Söta Linnéa i skolan


Eh.. ja.. på tbanan.


Flummigt blev det på tbanan till dansen!!


Omkl. på dansen.. Vad gör jag ?!

/Sofia

Skolan

Snart bär det av till skolan. Vi ska repa på julshowen idag. Sen blir det dans efter skolan. Så vi hörs då. Bye

Haha här är en video som jag och Elise har gjort, enjoy ;)

/Sofia

Regnregnregn och åter regn


Måste det regna 24/7 ? Börjar bli väldigt irriterande nu faktist. RegnRegnRegn. Skulle det vara kallt skulle det nog vara 1 meter snö på gatorna. Inte så roligt det heller.. Men that's life! Man är ju ändå i skolan halva dagen ? Som idag. Hade soprov G-del. Gick helt okej. Sen hade vi oförbetett prov på andra svenskalektionen.
/Sofia

Ja hallå

Hello there!
Det är sjukt vilken konstig dag det har varit idag. Eller inte.. Iallafall så kunde jag inte somna igår. Så var uppe och sprang och fixade mitt i natten. Gjorde bland annat ett hål rakt igenom min nagel (på toppen alltså). Helt sjukt. Sen vaknade jag vid 6 för jag hade dans klockan 8 i skolan. Men skippade den, hade bara sovit några timmar. Sen när jag kom till skolan fick jag reda på att det ändå inte skulle ha varit någon dans.. Så det var väl bra att jag inte kunde somna igår. Skulle kommit en och en halv timme tidigare till skolan då? Alla i skolan var trötta, tror det inte var någon som lyssnade på NOlektionen idag, som var sista lektionen dårå. Sen drog jag hem snabbt och har pluggat till SOprovet som är imorgon. Lyckligligtvis bara G-delen!!
/Sofia

Skype.. :D

Nu har jag skaffat Skype! Det är skit kul! Har pratat med Fredrika,Cissi och Cissis USA kompisar som börjar skolan nu :), helt sjukt ;). Om ni inte har skype borde ni fixa det :), det är jätte kul.
Aja nu ska jag berätta lite om min vecka :P, det blir en till ganska tråkig vecka med två prov på onsdag och på fredag, så det är lite segt men det funkar :). Men på fredag så ska jag och Sofia gå på New moon!!! Det ska bli jätte kul :D.  En bild på mig som jag tog alldeles nyss :).

Puss o Kram, Siri <3

Bläääh


Här är det en trött Sofia som skriver. Vaknade vid tolv och har fixat i rummet i några timmar nu. Orkar inte mer.. Måste plugga också, massor eftersom jag har vart sjuk. Så kanske ska ta och skippa dansen imorgon. Har flera saker till på tisdag så.. Är väl lika bra.
/Sofia


Kelis - Milkshake


Gaah, min gamla favoritlåt. Började lyssna på den efter jag sett Mean Girls, min gamla favorifilm..
/Sofia

Detta fält måste fyllas i

Hej! Nu var det en halvtimme sen jag pratade med siri i tele en halvtimme och innan den halvtimmen kom jag hem. Okej.. Någon som följde med..? Knappt så jag gjorde det. Iallafall. Kom hem tidigare än väntat. Men det hände inte så mycket hos min kompis så jag och Elise drog hem lite tidigare. Men det var mysigt! Imorgon(idag) ska jag nog träffa Siri ett tag. LÄÄNGTAR! En vecka sen sist.. Och Siri, det är fan inte mitt fel att jag är rädd för spindlar och att jag skriker och springer bort när jag ser en spindel på en bild!!!!!!!!!!!! F U!! Och C var sööt :)

Okej, snart ska jag väl sova tror jag. Somnade vid fyra igår. Sen vaknade jag vid 10 imorse, skitpigg och är fortfarande pigg.. Så vet inte om jag kommer lyckas somna..
//Sofia

Länge sen :P

Haha hej, det var ett ganska bra tag sen jag skrev typ en vecka :P. Men det har inte hänt så jatte mycket faktiskt, men jag har tagit min andra spruta i gardasil eller hur det stavas :P, det gjorde inte så ont är inte så rädd för sprutor :P´. Haha inte direkt som Sofia, som är rädd för spindlar, haha det är så kul!! Man kan typ bara visa en bild på en spindel och hon blir rädd :P. Sen har jag varit hos cissi och sov över där från fredag till lördag :), vi hade jätte mysigt :). Sen imorgon ska jag träffa SOFIA! Längtar! Det känns som det var jätte länge sen jag träffade henne, så det ska bli kul att träffa henne och skvallra lite ;). Jag har fått en ny idol också! Justin Bieber! Han är såå söt! Han är faktiskt bra har väldigt ljus röst men sjunger bra :), det låter lite som en tjej. Min favorit låt av Justin är one less lonely girl, jätte bra tycker jag :). Juste jag har hittat min drömprins också! Han är så söt :), och är världens finaste <3. 
 Det här är Justin :), inte prinsen :P, söt va? <3
http://www.youtube.com/watch?v=BeN3RoP-1xQ

Men jag tror faktiskt att jag ska lägga mig snart är så jäkla trött:P.
Kram Siri.

FF

Hej! Om en timme ska jag åka iväg på födelsedagsfest. Ska bli kul att äntligen få träffa folk efter en vecka hemma. Kommer hem ikväll/natt så kanske skriver då. Ha en superduper lördag!!
//Sofia

Linn


Älskar dig sötis !!
//Sofia

Fredag den 13


Bry er inte om ansiktet.. Kolla bara vad långt hår jag har fått !!!

Otursdagen. Kan jag inte precis säga att det har varit. Okej, har 'tagit sönder' ett glas. Men annars är det väl bra. Har äntligen blivit frisk. Tror jag iallafall. Ätit pizza med familjen och funderar på om jag ska äta glass eller inte. Inte så sugen på det faktiskt (HÖRDE DU DET SIRI?!?!?!!!!!!) hehe.. ja.. Ni får ha en gr8 fredagskväll, fest, idol, familj, vänner. Ja, vad vet jag..
//Sofia

Failblog.org

Kan inte somna. Mår så jävla illa.. Inte kul. Måste bara 'rekomendera' failblog.org. Nog en av dom roligaste sidorna på internet. Så har man tråkigt är det bara att kolla igenom där. Min humor liksom. Jag och Elise brukar asgarva åt dom flesta sakerna som läggs upp. Så take a look!!
//Sofia

Sjuk


Sjuklingen här. Sitter och 'kollar' på dreamgirls. Så tråkigt att vara sjuk.. Aja, hoppas ni är friska iallafall!
//Sofia

LL - Happy


Linnet jag fick igår.

Vaknade för ett litet tag sen. Ännu en tråkig dag hemma. Ska försöka plugga lite idag. Kanske skriver under dagen, men inget jag 'lovar'. Ha en bra dag!

Lyssnar just nu på Leona Lewis - Happy. youtube, spotify
//Sofia

Sjuk..

..därför jag inte har uppdaterat. Och för internet inte har varit så glad idag tror jag. Jag blev förkyld i helgen och nu har jag huvudvärk och mår illa. Kanske baconinfluensan.. Igen ? Haha aja. Gick till skolan imorse för att se om det blev bättre. Men icke sa nicke. Btw, i skolan träffade jag Nicita som har varit i Thailand i 3 veckor den lyckoosten. Vi har bestämt att vi skulle/ska köpa resepresenter till varan (jag åker till Kina i dec) så jag fick ett linne med starbucksloggan. Gissa om jag blev glad. STARBUCKS, min största "idol" om man kan säga så..? Ääälskar det iallafall. Så det var ju en jättebra resepresent. Ska försöka sova nu, kommer bli svårt med tanke på att jag typ legat i sängen med film och sovit hela dagen.. Bye

//Sofia

Haribo


Hej där. Nu så. Jag och Siri drog runt lite i stan. Satte oss på ett café, pratade och åkte sen hem. Det som 'hände'.

Har laddat upp med cola, godis och myskläder. Så jag ska sätta på en film och bara ha en lugn söndagskväll. Hoppas ni får en bra kväll ni med ! Bye
//Sofia

Hemma

Hemma igen. Skriver när jag har ätit middag. CS
//Sofia

Påväg


Inte uppdaterat på ett tag. Men jag gör det senare. Ska ut med Siri nu :)
//Sofia

Ny dator

Sitter och fipplar med den nya datorn. Webbcameran och så. Min brorsa försöker få med mig och handla också. Blää orkar inte. Lugnt i skolan idag. Sen drog jag och Elise runt lite på stan. Busade på tunnelbanan så man dog av skratt. Gjortde säker dom runt oss också.
/Sofia


Nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyyys!

Salut! (hej på franska).

Nu är jag äntligen hemma efter en till jobbig dag :P, torsdagar och fredagar är de värsta, skönt att det är helg nu så man kan vila upp sig lite ;).
Idag har det inte hänt så jatte mycket, jag skulle egentligen gått på mitt gamla cheer lags träning Dynamite Diamonds men Cissi kunde inte :( för hon är sjuk. Sen smsa Sofia mig och undra om ag ville ta en fika men jag hade redan lovat att vara hemma med Tove. Vi ska ha mys kväll och kolla på idol och äta onyttigt :P.

Jag hittade lite gamla bilder :).  När jag skulle ha min första piano konsert (det blev ingen mer efter den :P) jag gick typ i femman eller fyran.

 Första lucia :), gick i femman :D.

 Globen på repet i onsdags :).

Ha en bra Fredag!

Kram Siri


Seeg...

Hejsan, idag har varit en riktigt seg dag vi hade fem lektioner efter lunch och två innan skit jobbigt!! Speciellt när vi har haft Globen rep i två dagar :P. Globen repen gick okej men man blir så jakla trött man tror inte det men det blir man, har typ inte sovit något heller såå jag var så jäkla trött nar jag skulle upp 06.30 :P.
Lite synd bara att det är så många klasser i AF som verkligen sjunger dåligt, det blir så fult när gymnasiet och vissa klasser sjunger bra (typ 9orna bara) och de andra sjunger dåligt. Men de är ju yngre också.
En bild från Lucia 2007 (det var ingen lucia 2008, asså med AF i Globen).
  Visst är det ganska fint :).

Men jag måste plugga lite engelska nu :(, ´hejdå.

Kram Siri

Skola

Fixar mig för skolan nu. Har gympa första lektionen.. Hörs senare. Bye

New Moon


Fårlåt Siri. Men bilden är bara så jävla rolig. Jag dör av garv ?!

Juste, glömde nästan. Jag och Siri ska på premiären av New Moon den 20 :) happyhappy

Hemma


Nu var man hemma. Har varit på dans och sen åt jag ute med Siri (inte siri som jag har bloggen med), Lovisa och Sonia. Det var kul, vi satt och asgarva hela tiden. Måste varit jobbigt för dom som satt runt oss..

Försov mig imorse också så jag skippade första lektionen, sen hade jag profil i skolan idag. Som det är varje onsdag. Profil är iallafall när vi har dans, sång och teater. Vi har börjat repat på julshowen som är i december. Ska duscha nu. Byee


'Fotovägg'


Hej där! 'Inreder' mitt rum lite, eller snarare min vägg. Håller på att göra 'fotovägg'. Klipp, sätta upp, klipp, sätta upp osvosv. Ja ni fattar.. Dax att återgå till 'arbetet'. Wish me luck!

En start..



Korkad !!

Hur smart får man va ?!


Hemma igen !!


Haha

Sitter med en kopp varm choklad i min nya säng. Kom hem vid halv nio vilket är helt oviktigt..
Imorgon börjar skolan också. Vi ska på någon rättegång med klassen så det blir en chill första dag. Nej nu ska jag droga spotify. Hare bra !


Nu börjar skolan :P

Hej.
Idag har varit en ganska bra första skoldag tycker jag :D.
Men jag är ändå ganska avis på Sofia som har ledigt idag! Hon har alltid ledigt :P, men, men.
Imorgon ska jag repa i Globen med min skola och kungsholmen inför lucia, det ska bli roligt att ha konsert i globen igen :D, och spännande att se vem som ska vara lucia, speciellt eftersom det är nån från min årskurs (9:an) ;D.

Hittade lite roliga bilder på skor, lite coola :D.

 Haha hade lite tråkigt, ses senare :D.

Kram Siri


På väg

Snart drar jag till dansen. Dubbellektion, slutar halv åtta. Bye

På väg

Snart drar jag till dansen. Dubbelltektion, slutar halv åtta. Bye

Dör av garv !!






47 dagar kvar till Kina !! :D


Hej! Idag när jag kollade in statistiken hade det gått upp väldigt mycket. Det var kuul, så tack :)
Jag är ledig, är såå himla glad. Ingen skola förrens imorgon då jag bara har två lektioner. Kanske ska träffa Mirre, om hon svarar i på sms eller ringer mig snart.. Dans idag också, vi ska ha vikarier. Som jag och alla på dansen tycker är helt koonstliga. Ena skryter alltid om sin grupp på lördagar och den andra dansar väldigt kul när han rör sig. Gör "snygga" mooves och svänger runt armarna som en apa. Det kanske låter lite hemskt att jag sitter här och "snackar skit". Men så är inte läget ;) Bye

Lite bilder från i Lördags.




OMG, är siri död ? :S


Nu faller mörkret...

Hola!
Förlåt att jag inte har skrivit på typ en vecka, hehe bara Sofia som skriver i den här bloggen haha måste hänga med lite ;D.

Ja nu är ju höstlovet snart slut slut och jag längtar redan till jullovet, haha jag är fortfarande jätte avis på Sofia för att hon ska åka till KINA! Typ mitt favorit land! Fast jag har ju också varit där en gång men jag vill dit en gång till :P. Jag har varit ganska mycket med sofia hela höstlovet vi såg bla This is it på världspremiären, min syster Tove följde också med :D. Sen har jag träffat Fredrika och hennes syster lite också :).
Och i fredags var jag med mina kusiner och tittade på en skräckfilm, den var faktiskt bra tyckte jag, den hette, The haunting. Det var typ bara jag och min mammas kusins (som är 18) pojkvän som vågade titta på filmen alla andra blundade typ :P.

Och igår som jag tror sofia redan skrivit  gick vi till skogskyrkogården och kollade på alla ljus och tände för våra nära som ví kände :) <3.
Jag har köpt lite grejor också ett par leggings, ett halsband och en jofama by kenza jacka :).

Hittade lite bilder från USA förra året :D.



När jag var cheerleder :).

Måste gå nu Tove skriker :P. Hejdå!

KRAM siri