Stress


Bild från i sommras

Snart ska jag ut i mörkret med Siri, vi ska åka till en kyrkogård och 'hälsa' på lite farfäder. Nej, men jaja.. Ska träffas halv åtta så det är lite stressigt. Kanske skriver när jag är hemma igen. Vi är nog inte ute så länge. Kram

Nattugglor

Hej alla nattugglor. Här sitter nattugglan själv och skriver.
Haha, va kul man kan ha. Fick lust att skriva lite bara. Sitter och svettas ihjäl. Hej helt crazy. Tror ja ska kolla på en film så ja blir lite trött. Jag är verkligen en nattmänniska om man säger så.. Jag kan sitta uppe hur länge som helst. Aja, ha en bra natt. bye

Sofiaaa


Sitter här och lyssnar på spotify, en av dom bästa sakerna som har 'uppfunnits' ? Har egentligen inget att säga.. Haha

Här kommer lite gamla bilder på mig..






Vaknade..


..för typ en halvtimme sen så gissa om jag är trött! Ska väl snart äta frunkost och sätta på en film tror jag. Ska bara slappa idag, vad jag har kommit fram till just nu iallafall. Idag kommer min nya säng också, flyttade för inte så länge sen så nu kan jag börja 'inreda' på riktigt. Men ha det bra så hörs vi senare! Juste, lite uppd. för Siri, hon ska på halloweenfest idag.. Haha

Jag, Siri och Tove var och såg This is it den var gr8.

Sommras

Haha, jag tror jag har hittat den tråkigaste men ändå roligaste filmen från i sommras. Jag är tråkigt. Men Linn i bakgrunden däremot.. Hennes ljud hon gör? JAG DÖR!


*ao ao ao ao njaaao*

bästa rubriken !!

Dålig uppd på senaste tiden. Så jag tänkte berätta lite om dom senaste dagarna. Om jag nu kommer ihåg nåt..

I fredags sov siri hos mig. Vi drog till gamla stan vid 1 tiden på natten, sen gick vi därifrån ända till skanstull. haha det var så kul med alla fulla personer som gick runt där. Min humor är inte precis 'den bästa' haha.

Lördag var jag med Siri ett tag sen fixade jag mig, köpte present och drog hem till Mirre på halloweenfest. Det var kul, fast jag somnade precis efter vi kollat på film. Var så trött!

Söndagen var jag kvar hos Mirre till typ 5, sen åkte jag hem, åt mat och träffade sen Siri. Vi drog runt lite, köpte godis och kollade på love actually sen åkte jag hem.

Idag har jag bara varit hemma. Har inte mått så bra. Huvudvärk, spänningar i pannan och mått illa. Så jag har legat i sängen och kollat på massa filmer. Mysmys

På onsdag ska jag, Siri och Tove på this is it MJ filmen. Den går ju bara i 2 veckor och kommer inte på dvd, så varför inte. Är inte precis värsta fanet (?).. han är väl bra.



Sofia = tråk

  • Internet funkade inte igår så jag kunde inte uppd. (och segar nu)
  • Idag fick jag sluta tidigt på 'jobbet'. skönt de!
  • Jag håller på och försöker fixa en 'kostym' eller vad man ska säga, ska på halloweenfest på lördag.
  • Ska träffa Siri när hon har slutat skolan tror jag. Hon ska iallafall ringa så vi får se hur det blir med det..

Elise åker till Mallorca inatt. JAG ÄR AVIS! Va bara tvungen att säga det.. Funderar på att åka hem till henne innan hon åker till Arlanda. Kanske runt 2-3 inatt. Skulle vara lite roligt faktist!
Jag har så tråkigt så jag vet inte riktigt vad jag skriver.. Har så tråkigt att jag räknade hur många skor jag har. 42 kom jag fram till.. Hejsan-hoppsan, inte lite precis. Trodde inte att det var så många, men det har ju blivit mycket på sista tiden. Har köpt nya strumpbyxor också, på tal om ingenting menar jag. Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit.
Hörs kanske senare om internet vill! Bye


Skor, ursäkta mina fötter !!

Nya kläder från...

..MONKI såklart ;).

Jag köpte den här tröjan i lördags tror jag det var, hihi lyckades dra ner Sofia i affären. 
 
Sen köpte jag en väska med Cissi också från MONKI igår :D    
Hahah måste sluta köpa så mycket saker har så mycket kläder och sånt att det är fullt både hos mamma OCH pappa. Eller så behöver jag en ny garderob.
Jaja tänkte berätta lite om min SKIT jobbiga vecka (fast jag har haft värre), vi har 2 prov och 1 uppsats och en annan lååång engelska läxa som ska lämnas in/göras den här veckan :(. Men imorgon ska jag på konsert :D, min mammas kusin som är lika gammal som min syster, som är 18 år :D, ska spela konsert! Så då ska jag kolla/lyssna när hon ska spela för hon ska spela solo med en hel orkester bakom henne :P läskigt!
Men det går nog bra :D.
Idag hade jag bas lektion och min lärare som förra veckan drog över lektionen med 50 min! Den här veckan drog han bara över med 15 min :P. Haha lite roligt är det :D.
Men nu ska jag kolla på Grey´s anatomy!!!

KRAM 

Dom nya 'skorna'


Mina nya gummistövlar, med klack !!
/sofia

*dunk*

*dunkdunkdunk* så 'låter' det i mitt rum just nu.. Spotify ni vet, man blir helt beroende !
Nu har iallafalla min prao-vecka börjat. Praoar hos mamma, så jag är 'jurist' för tillfället. Väldigt chill på jobbet om man säger så. Men det är väl kul, och nästa vecka är det höstlov ! Can't wait !!
Va på stan med mamma ett tag efter jobbet också. Köpte ett par gummistövlar, med klack, tyckte de var lite kuul, så passade på nu när man va me mamma. På lunchen imorgon tror jag att vi kanske ska kolla på urbanoutfitters, en klänning jag vill ha där. Snart ska man träffa Siri igen då. Den skitungen. Som man bara inte kan sluta älska. Helt otroligt detdär.. Iallafall så va ju vi med varandra i lördags, sen sov jag hos henne och så var vi med varann hela söndagen också.

Kände att det  blev lite långt nu så bye !

Min och Siris humor asså.. Vi bara kunde inte sluta skratta när vi kollade på den i söndags. Here it is !

++

Fixar mig lite. Ska snart ut och träffa Siri, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Det blir iallafall middag ute senare! Och kanske sover hos henne. Hörs senare!!

Brorsan..

..bara älskar mig !!


sen visar man siri och vad händer..

Sofia tvinga mig..

...att skriva :/.

Hej, den bäste Siri här!
Idag satt jag barnvakt IGEN fast den här gången till mina kusiner :),
Jag ska sitta barnvakt imorgon också :D, ganska bra sätt att tjäna pengar på ;).
Har precis kollat klart på idol (nästan), Camilla åkte jag tyckte det var ganska bra för hon är inte skit bra direkt :P.
Jag vet inte vad jag ska skriva mer såå hejdå!

Här är en bild på mig och Sofia :D.

Som var sååå snygg ;)

KRAM!

Godis, ja tack!!



Har precis kommit hem från affären med brorsan. Köpte lite godis och sprite, perfekt för en mysig hemma-fredag! Någon mer än jag som inte kollar på Idol i den här världen? Det är inte spec kul tycker jag.. Japp, sån är jag.
Nu ska jag sätta på spofity, sjunga med i låtar och äta godis samtidigt.. Måste låta j'vligt bra!!!!
Ha en skön fredagskväll

Too late



Hej där!
Nu sitter man i sängen och gör sig redo för *snark*. Sista dagen i skolan på två veckor imorgon! Så himla skönt, kan knappat vänta ;) Idag var jag och Elise ute på 'kvällsrunda' och tog lite höstbilder och garvade ihjäl oss, så bilderna är tyvärr för snygga för att visas just nu.. Men snart ska jag väl borra ner mig under täcket och hoppas på det bästa för morgondagen. Btw, nu kör man på kort hår också!!
Bye

Oktober = snö ?

Det är kolsvart ute och klockan är bara 19 ????! Undra varför man säger kolsvart egentligen.. Kan man inte säga något i stil med 'det är mörksvart ute'.. Okej, det där gick nog inte ihop.. Tråktråktråk. Det är vad jag har just nu iallafall. haha. + att jag precis märkte att jag känner min puls i stortån?

Någon mer än jag som var ute när det snöade idag ? Min första tanke när jag kom utanför ytterdörren var 'nej.. det regnar ute. eller vänta, det är små vita korn.. DET SNÖAR ?!' shitshitshit. Idag har det varit väldigt chill i skolan, slutar tidigt på tisdagar också så det är skönt. Fick VG+ på ett soprov också. *Stolt* haha. Funderar på att göra popcorn och kolla på tv sen med mamma, skulle vara mys!
Bye!



Elise och jag hade det kul med kameran idag. Känner mig 'väldigt' snygg på bilden

Trååkigt...

HOLA!
Siri här hade lite tråkigt så jag tänkte lägga ut ett litet inlägg :).

Tänkte lite på sofia och då kom jag på att hon gillar grisar så dom här bilderna är till henne dom är så söta :), vill ha en sån.

 Och typ världens minsta gris..  
Söta va <3

Hittade lite roliga bilder på apor också :P
 HAHA så jäkla söt..  höhö det ser ut som den pekar f**k you :P
Hahah typ Sofia och jag :P  

Aja ha en trevlig söndag :D
KRAM SIRI ^^

Skriver sen


bra video !!

Siri din skit..

..Uppdatera ffs !! :)

Glass i stora lass

Hallå ! Alltid jobbigast att komma på vad man ska börja med för ord ? Eller är det bara jag tycker det ? Aja..
Igår var jag och Siri med varan. Mötte henne vid hennes skola och sen drog vi hem. Hade inget annat för oss. Vi drog runt lite, köpte godis och kollade på film. Sen på kvällen drog vi runt lite ute och några skittöntiga små killar var ja.. skittöntiga. Vad man nu kan säga att det är ? Iallafall nog om det. Idag var det dans efter skolan som gällde, efter det åt jag ute med Emilia och Mirre. Så trevligt så. Men nu ska jag äta glass i stora lass. Ha det super ! Bye


Lägg märke till att strösslet ser ut som småsmå ostbågar i olika färger !!

GrattisGrattisGrattis

Grattis till sööta mirre som blir 15 idag !!


Ignorance is bliss


Jag och Siri i lördags

Hej ! Sofia här.
Har inget speciellt att skriva men kände för att uppdatera lite.
Hände inget särskilt i skolan förutom matteprov, Siri ska ha imorgon.. Dans efter skolan också, dubbellektion. Inte kul ska jag säga !! Var så himla trött efter. Iallafall, imorgon ska jag ha 'temadag' i skolan så det betyder inga lektioner (!!) slutar ganska tidigt så sen ska jag träffa Siri. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert bra ! Ha en bra måndagskväll nu ! Bye

Karamellkungen



Hej !
Nu sitter vi i min (sofias) säng och käkar godis. Vi ska kolla på A tale of two sisters. Idag har vi varit i stan ett tag sen drog vi till Sandys på östermalm, stammisar där. Vi äter alltid där ? Haha jaja, men det har regnat så otroligt mycket idag så vi drog hem till mig och drog på oss myskläder. Nu ska vi kolla på film! Ha en bra lördagskväll!!

/Siri och Sofia